Tuesday

selamat datang NUKLEAR MALAYSIA



HA..korg...
ni la tmpat aku wat praktikal....
lokasinya betol2 tepi jalan laluan nk ke bangi lama
AGENSI NUKLEAR MALAYSIA
kalo korg terlalu lalang jgn lupa singgah yer...:)
tapi orang luar xbleh masuk tmpat ni
protected....
alamatnya singgah depan pintu p.guard jela gamaknye...heee~~

first time aku smpai cni pn ssah nk masukkkk
kena bg ic la,,lesen keta la (aku mane ad lesen agy p.guard)
siap mnx student card agy...cessss....
tp skg aku da legal..da ad card sendiri..heee
(mase dpt 2 gembira gler)
yela..xpyah nk byak songeh ng guard agy...




teeeettt....
ni la access card aku..
wlaupn agak buruk tp byk mmbantu...
bnda ni kna pkai spanjang mse berada d nuklear
(tp aku xpnah pkai pn...heheh~~~)
bkn ap
kalo staff2 kat cni bc name aku
scara atomatiknya sbuah lagu akn mnyusul
haishhhh....

tp serius bezz dok cni..
abang2 n kakak2 kat cni smua baik...
satu permulaan yang baik buat kami semua..
=)

2 comments:

  1. hai, saya dapat praktikal kat situ juga. bulan 12 sampai mac depan. nak tanya, jwab simple pun takpe :D

    1. best tak?
    2.susah tak?
    3.ade elaun tak?
    4.ade dpat project paper kan?
    5.susah ke nak handle paper tu?
    6.ape persiapan yang saya kena buat? (nak kena bace ape ke, study ape ke, etc)

    thanky (: sorry soalan 6 tu panjang sket ;D

    ReplyDelete
  2. dok sane mesti la best..hihi..tp dalam hutan la cket...x susah pun..ad supervisor yg akn guide kita nti..don wory k..nti sv akan bg projek..kita run projek 2 sama2 ng sv..preparation x perlu kot..sbb nati dia bg kita prepare dulu kat sana before run projek..maknanya sv bg bahan tok study...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...